3.–6.8.2017, Helsinki

Partypaikka

Tietokonepaikka

 Tietokonepaikka on juurikin sitä, mitä nimi lupaa - varattu paikka pöydästä tietokoneellesi. Tietokonepaikkaan kuuluu pöytätila, tuoli, yksi sähkö- ja verkkopistoke. Kaiken muun joudut itse tuomaan.

Ostaessasi tietokonelipun saat

  1. sisäänpääsylipun, jolla pääset ympäri vuorokauden tapahtumapaikalle
  2. yhden varatun paikan tietokoneellesi

 Tietokonelippuun kuuluva sisäänpääsylippu on sama sisäänpääsylippu, jonka voisit ostaa myös erikseen. Tietokonepaikka on sinulle varattu paikka yhdessä tapahtumapaikan pitkistä pöydistä.

Tietokonepaikan mittasuhteet

Tietokonepaikka on n. 80 cm leveä, 70 cm syvä ja noin 70 cm korkeudella lattiasta. Paikka ei ole erityisen iso, joten siihen eivät mahdu samanaikaisesti iso monitori, 300 W kaiuttimet ja printteri.

Premium-konepaikat ovat 100 cm leveitä ja 70 cm syviä.

Kaikki tietokonepaikat merkitään pöytiin teipillä. Et saa käyttää enempää tilaa kuin mitä sinulle on varattu. Et myöskään saa siirtää pöytää tai tuoleja pois niille osoitetuilta paikoilta.

Saat laittaa pöydälle enintään 50 kg edestä tavaroita.

Tietokonepaikan sisältö

Tietokonepaikka takaa sinulle yhden varatun pöytäpaikan sekä

  • mukavan, pehmustetun tuolin
  • yhden sähköpistokkeen. Sähköteho on mitoitettu peli-PC:tä varten.
  • yhden pistokkeen PartyNet:n kytkimessä

Kaiken muun kuten sähköjatkojohdon sekä verkkojohdon joudut tuomaan itse.

Tietokonepaikan sijainti

Lue Etsi tietokonepaikkasi.

Rakenteiden sijoittaminen tietokonepaikan päälle

Tietokonepaikkojen päälle on sallittua sijoittaa ylimääräisiä rakenteita. Kaikkien pöydän päälle sijoitettavien tavaroiden maksimipaino on 50 kg. Rakenteiden maksimikorkeus on 2 metriä. Sääntöjä rikkovat rakenteet puretaan. Ylimääräiset rakenteet eivät luonnollisestikaan saa ylittää tietokonepaikkasi kokoa.

Yleiset kysymykset

  Voinko tuoda pelikonsolin? Kyllä. Voit tuoda sekä tietokoneen että pelikonsolin, mutta sähkön käytön rajoitteiden vuoksi voitkäyttää vain yhtä niistä kerrallaan. Jos sinulla ei ole tietokonepaikkaa, voit silti ottaa ne mukaan, mutta on luultavasti vaikeaa löytää paikkaa jossa käyttää niitä.
   Voinko tuoda jääkaapin, kahvinkeittimen, mikron jne?

 

Kyllä. Voit tuoda oman jääkaapin, kahvinkeittimen, mikron ja muita keittiölaitteita. Ne täytyy kuitenkin sijoittaa erilliselle keittiölaitteille varatulle alueelle.
 Voinko tuoda peltier- tai matkajääkaapin konepaikalleni? Kyllä. Voit tuoda vähävirtaisen jääkaapin, kuten peltier- tai matkajääkaapin konepaikallesi. Jos voit käyttää jääkaappia autossa (esim. tupakansytytinadapterilla), voit myös käyttää sitä konepaikallasi. Voit myös käyttää kylmälaukkuja, joissa on pieni, sähköinen jäähdytyselementti.
Voinko tuoda oman tuolin?

Et. Omat tuolit ovat kiellettyjä paloturvallisuussyistä. Tarjoamamme tuolit ovat melko mukavia.

Kyllä! Mutta mitä tahansa tuolia et voi tuoda paikalle, vaan tuolin maksimi leveys ja syvyys on 70cm. Varaamme oikeuden evätä oman tuolin käytön, mikäli tuolisi tukkii käytäviä tai aiheuttaa harmia naapuripaikalle. Eli käytännössä normaalit pelituolit ovat kaikki OK. Isommat tuolit ovat OK premium paikoilla (max 90 cm). 

  Kuinka monta tietokonetta / monitoria jne. voin tuoda? Määrää ei ole rajoitettu, mutta kaikki tuomasi varusteen täytyy mahtua konepaikallesi. Et myöskään saa ylittää sähkörajoitusta.
Minkälaisen äänentoistolaitteiston voin tuoda? Voit tuoda omat "kotistereolaitteesi", et kuitenkaan saa ylittää sähkörajoitusta. Lisätietoa saat sääntösivulta.
Kuinka paljon sähköä voin käyttää? Maksimi jatkuva tehonkäyttö konepaikkaa kohden on 300 wattia. Tämä tarkoittaa todellista käyttöä (ei siis arvoa, joka lukee esim. tietokoneesi virtalähteessä). Tämä riittää normaalille pelikoneelle, monitorille, pienille kaiuttimille ja joillekin muille vähävirtaisille laitteille, kuten tuulettimille.

Et saa liittää konepaikallesi kahvinkeittimiä, mikroja, jääkaappeja tai muita korkeakulutuksisia laitteita. Nämä laitteet on sijoitettava erilliselle keittiölaitealueelle.

Keittiölaiteet ja keittiölaitealue

 Voit tuoda vähävirtaisen jääkaapin, kuten peltier- tai matkajääkaapin konepaikallesi. Jos voit käyttää jääkaappia autossa (esim. tupakansytytinadapterilla), voit myös käyttää sitä konepaikallasi. Voit myös käyttää kylmälaukkuja, joissa on pieni, sähköinen jäähdytyselementti.

Keittiölaitteiden kuten kahvinkeittimien, leivänpaahtimien, mikroaaltouunien tai paljon virtaa vievien jääkaappien tuominen tietokonepaikalle on kiellettyä. Nämä laitteet vievät niin paljon sähköä, että ne voivat helposti ylikuormittaa osan sähköverkkoa ja aiheuttaa sähkökatkoksia. Tapahtumapaikalla on erillinen alue (katso kartat), jonne voit sijoittaa tällaiset laitteet. Tarkista myös säännöt.