Liput

Assembly Winter 18'sta lipunmyynti on käynnissä!

Lipunmyynti alkaa 15.11.2017 klo 19.00 ensin isojen ryhmien ostovuorolla ja lipunmyynti aukeaa maanantaina 16.11. kaikille kello 19.00. Olemme parantaneet käyttökokemusta lippukaupassa: sinun ei tarvitse odottaa viikkoa varataksesi liput, vaan voit lipun ostamisen jälkeen varata konepaikkasi heti! 

Viime vuoden Wintereillä ensi kertaa käytössä ollut K22 premium -lippu saa jatkoa! Kyseessä on premium konepaikka, joka on tarkoitettu vanhemmille (ikää vähintään 22v) pelaajille. Tällaista lipputyyppiä on jonkun verran toivottu ja nyt se tuodaan myyntiin. Paikkaan sisältyy konepaikan/alueen matotus, pehmeät tuolit sekä ilmaiset kahvit koko tapahtuman ajaksi. 

Lipputyypit

Tietokonelippu

  • sisäänpääsy 24 h / vrk tapahtuman ajan
  • oma konepaikka varttu koko tapahtuman ajan

Sisäänpääsylippu

  • sisäänpääsy 24 h / vrk tapahtuman ajan

Jos tulet tapahtumaan pöytätietokoneen tai konsolin kanssa ja aikomuksesi on pelata paljon pelejä, tehdä demoja tai istua tietokoneella tehden eri asioita, sinun kannattaa ostaa tietokonelippu.

Jos tulet tapahtumaan ilman konetta tai vain läppärin kanssa hengailemaan, sisäänpääsylippu voi olla riittävä.

Premium- ja tavalliset tietokoneliput

Tapahtumaan on myynnissä kolmenlaisia tietokonelippuja: Premium-, K22 premium- ja tavallisia tietokonelippuja. Premium-tietokonelipulla saat 100 cm leveän paikan sekä 1 gigabitin verkkoyhteyden. Tavallisella tietokonelipulla saat 75 cm leveän paikan, joka on varustettu 100 Mbit/s-verkkoyhteydellä.

Wintereille tuomme kokeiluna uuden lipputyypin: K22 premium. Kyseessä on premium konepaikka, joka on tarkoitettu vanhemmille (ikää vähintään 22v) pelaajille. Tällaista lipputyyppiä on jonkun verran toivottu ja nyt se tuodaan myyntiin. Paikkaan sisältyy konepaikan/alueen matotus, pehmeät tuolit sekä ilmaiset kahvit koko tapahtuman ajaksi. 

Premium-tietokonelipun hinta on 95 €, K22 premium -tietokonelipun 115 € ja tavallisen tietokonelipun 65 €. Mikäli ostat lippusi 31.12.2017 mennessä, saat tietokonelipuista 5 € alennuksen per lippu. Näin ollen Premium-tietokonelipun hinta on 90 €, K22 Premium 110 € ja tavallisen tietokonelipun 60 €.

  Premium K22 Premium Normaali
Leveys 100 cm 100 cm 75 cm
Nettiyhteys 1 Gbit/s 1 Gbit/s 100 Mbit/s
Hinta 95 € 115 € 65 €
Hinta ennen 31.12.2017 90 € 110 € 60 €

Sisäänpääsylipun hinta laskee tapahtuman kuluessa

Jos et tarvitse tietokonelippua, voit ostaa tapahtumaan lipun joko tapahtuman ajaksi tai saapuessasi paikalle vain tapahtuman jäljelle olevalle ajalle.

  • koko viikonlopun sisäänpääsylippu (pe-su): 30 €
  • la-su (la 8:00 alkaen): 20 € (vain tapahtumapaikalta)

Tietokonepaikkoja vapautetaan myyntiin varausten edetessä

Lipunmyynnin alkaessa osa tapahtuman tietokonepaikoista ei ole vielä varattavissa. Vapautamme nämä paikat varattavaksi, kun alussa vapaana olevat paikat on varattu.

Konepaikkakartta


Isot ryhmät

Isojen ryhmien (vähintään 15 lippua) tulee ostaa lippunsa aikavälillä 15.11.2017 klo 19.00 - 16.11. klo 19:00 päästääkseen varaamaan tietokonepaikat ennen muita lippujen ostajia. Isojen ryhmien kesken paikkojen varaus tehdään suuruusjärjestyksessä, jolloin eniten lippuja ostanut ryhmä pääsee varaamaan paikkansa ensiksi.

Isot ryhmät saavat 5% alennuksen tilauksesta.


Ulkomaalaiset vieraat

On hienoa, että joka vuosi yli 20 maasta saapuu vieraita ASSEMBLY:lle! Olemme saaneet vieraita joka puolelta maailmaa mukaan lukien sellaisista maista kuin Japani, Brasilia, Australia, Etelä-Afrikka, Yhdysvallat ja monesta muusta!

Ulkomaalaiset vieraat voivat ostaa lippunsa etukäteen aivan kuin muutkin vieraat. Ainoa ero on se, että tilaus maksetaan paikan päällä.

Tilaa lippusi etukäteen osoitteesta https://tickets.assembly.org, tulosta tilausvahvistuksesi ja hae lippusi lippukassalta.

Viisumit

Mikäli tarvitset viisumiasi varten kutsun Suomeen, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä ja pyydä kutsua. Sähköpostistasi täytyy käydä ilmi seuraavat tiedot kaikista kutsutuista henkilöistä:

  • your full name
  • your birth date
  • your nationality
  • your home address
  • your passport number